Amatőr időjárás portálok > Időjárás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Amatőr időjárás portálok > 9 weboldal. Kategória leírása: Időjárással, időjárás előrejelzéssel foglalkozó portálok, honlapok gyűjteménye.

idojaras.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

időkép.hu
időkép.hu
http://www.idokep.hu/

Az Időkép.hu egy speciális szakmai oldal, célja a hazai időjárási helyzet minél pontosabb és frissebb térképes megjelenítése. Az egyes térképekre felkerülő adatok hivatalos mérésekből és több száz lelkes észlelőtársunk műszereiről egyaránt érkeznek. Ezen észlelőtársaink költséget és energiát nem kímélve alakították ki saját mérőállomásukat, melyek megfelelnek a nemzetközileg elfogadott szabványoknak. Országszerte több tucat online automata is működik, melyek a nap 24 órájában küldik méréseiket. Térképeinket és előrejelzéseinket naponta több tízezer látogató kíséri figyelemmel, közte az időjárásra érzékenyebb nagyvállalatok és állami intézmények is. Szeretettel üdvözlünk az Időkép Amatőr Meteorológusai között!

www.idokep.hu
Amatőr Meteorológusok Egyesülete
Amatőr Meteorológusok Egyesülete
http://www.amet.hu/

Az Amatőr Meteorológusok Egyesületének hivatalos honlapja. Egyesületünk célja, hogy az idõjárással kapcsolatos területen dolgozó más szervezetekkel együttmûködve a Kárpát-medence térségében a meteorológia tudományát népszerûsítse, az önkéntes idojárásjelentõket összefogja, továbbképezze, a károkozó idõjárási jelenségeket felderítse, a gyors információterjesztés révén erre a lakosságot felkészítse, ezáltal a károkat mérsékelje, továbbá ezeket a károkozó jelenségeket feldogozza, elemezze.

www.amet.hu
Nyugat-Dunántúl időjárása
Nyugat-Dunántúl időjárása
http://www.nyugatmet.hu

Nyugat-Dunántúl régió naponta frissülő amatőr időjárás előrejelzése, veszélyjelzése.

www.nyugatmet.hu
Nanasmet
Nanasmet
http://nanasmet.hu/

Hajdúnánási meteorológiai állomás adatait közlő oldal, valamint előrejelzések, és webkamera is található a weblapon. Ezeken kívül hírek olvashatók a nagy világ időjárásáról.

nanasmet.hu
Zotya Világa
Zotya Világa
http://www.endusz.hu

Szekszárd online (élő) időjárási adatai. 20 másodpercenként frissülő hőmérséklet, szél, UV sugárzás stb. adatokkal. Klimatológiai adatok, fotók.

www.endusz.hu
Szlovákiai magyar időjárás oldal
Szlovákiai magyar időjárás oldal
http://www.nzmet.comlu.com

Amatőr időjárás oldal. Észlelés küldése, előrejelzés, hírek cikkek, időjárás összefoglalók leírások, zivatarok előrejelzése. Időjárás blog, időjárás élőzés.

www.nzmet.comlu.com
Veszprémi Amatőr Meteorológusok Egyesülete
Veszprémi Amatőr Meteorológusok Egyesülete
http://portal.ghost.hu/gindex.php?pg=1388161

Veszprémi Amatőr Meteorológusok Egyesülete - Aktuális időjárás, hírek.

portal.ghost.hu
Szupercella
Szupercella
http://www.szupercella.hu/index.php?x=about

Az oldal tevékenységével a magyarországi viharkutatást, és az Országos Meteorológiai Szolgálat hivatalos veszélyjelző tevékenységét támogatja. Az oldal az Országos Meteorológiai Szolgálattal együttműködve, az Amatőr Meteorológusok Egyesületének tematikus oldalaként jött létre. Minden olyan érdeklődőre számítunk, akiket lenyűgöznek, vagy kíváncsisággal töltenek el a zivatarok, vagy a nagy viharok! Minden kedves látogatónknak kellemes és hasznos időtöltést kívánunk oldalainkon!

www.szupercella.hu
LoidMet - Magyarország és Lőrinci időjárása
LoidMet - Magyarország és Lőrinci időjárása
http://loid.bloglap.hu/

Előrejelzések Magyarországra és Lőrincire. Hírek, információk az időjárás és a meteorológia világából. Folyamatos fejlesztés és előrejelzés-frissítés.

loid.bloglap.hu
Oldal leírása
idojaras.wyw.hu: Időjárás katalógus. Online időjárás előrejelzés, hójelentés, vízállás jelentés. Magyar és külföldi időjárás előrejelző portálok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 207 válogatott időjárás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 207 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 98526