Globális felmelegedés > Időjárás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Globális felmelegedés > 4 weboldal. Kategória leírása: Földünket érintő globális felmelegedéssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye.
Szponzorált linkek
A globális felmelegedés nyertesei
http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&rov=3&id=6758

Bár a globális felmelegedés alapvetően mindenkit hátrányosan érint, középtávon azért lehetnek nyertesei is az egyre gyorsuló folymatnak: a nagy olajcégek. A kérdés, hogy időközben a klímaváltozás egyéb következményei miatt lesz még egyáltalán értelme az olajkitermelésnek?

A globális felmelegedés nyertesei
Globális felmelegedés
http://hu.wikipedia.org/wiki/Glob%C3%A1lis_felmeleged%C3%A9s

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. Globális felmelegedésnek az utóbbi évtizedek éghajlati változásait nevezzük: emelkedik az óceánok és a felszínközeli levegő hőmérséklete. A folyamat várhatólag folytatódik; végállapotát még becsülni sem tudjuk. Az Éghajlatváltozási Keretegyezmény a globális éghajlatváltozás kifejezést az ember által okozott klímaváltozásra használja.

Globális felmelegedés
globalisfelmelegedes.info
http://www.globalisfelmelegedes.info/

Amivel csak lehet, szeretnénk hozzájárulni a globális felmelegedés megállításához. Úgy látjuk, a magyar közvélemény mind a helyzet súlyosságát, mind a mindenki által megtehető ellenlépéseket illetően alul-, illetve félreinformált, ezért ebben szeretnénk hatékony segítséget nyújtani. Globális felmelegedés - Ideje cselekedni.

globalisfelmelegedes.info
Globális felmelegedés a hegyekben...
http://www.sielok.hu/felmelegedes.htm

Globális felmelegedés a hegyekben avagy a gleccserek és a sízés jövője. Manapság egyre többet hallani a globális felmelegedésről, és annak veszélyeiről. Különféle teóriákkal, elméletekkel halmozzák el a médiát a téma szakértői, de ezekben sok a bizonytalan tényező. Rögtön az elején le kell szögezni azt, hogy Földünk történetében mindig is voltak melegebb és hűvösebb időszakok, igaz a változásokhoz több ezer, tízezer esetenként még hosszabb időre volt szükség.

Globális felmelegedés a hegyekben...
Hirdetések
Oldal leírása
idojaras.wyw.hu: Időjárás katalógus. Online időjárás előrejelzés, hójelentés, vízállás jelentés. Magyar és külföldi időjárás előrejelző portálok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 209 válogatott időjárás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 209 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 98880