Időjárás hírek, cikkek > Időjárás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Időjárás hírek, cikkek > 5 weboldal. Kategória leírása: Időjárással kapcsolatos hírek és cikkek gyűjteménye.
Szponzorált linkek
XIV. Metnet talalkozó - Szarvas
http://www.metnet.hu/?m=events

A XIV. Metnet találkozó helyszíne Szarvas lesz. A programról és a helyszínről további részletek az alább található linkeken érhető el. A részvételhez regisztráció szükséges. Egy metnet-es névvel többen is regisztrálhatnak, így a családtagok, ismerősök, barátok számára is tudunk szállást biztosítani.

XIV. Metnet talalkozó - Szarvas
Hóvihar március közepén
http://www.origo.hu/idojaras/20130318-miert-csapott-le-teli-vihar-marcius-ko ...

2012. március: Vajon miért csapott le hóvihar március közepén? Szokatlan időjárási helyzet miatt alakult ki az elmúlt napok válsághelyzete Magyarországon: egy földközi-tengeri ciklon egy hideg légtömeggel ütközött össze.

Hóvihar március közepén
Nézd meg, mielőtt elpusztul!
http://www.origo.hu/utazas/20080726-veszelyeztetett-helyek-a-vilagon.html

Némileg ironikus, hogy miközben egyre könnyebbé válik az utazás a világ minden tájára, egyre kevesebb olyan hely marad a Földön, ami különlegességében, vadságában képes ellenállni a turisták egyre növekvő áradatának, a globális felmelegedésnek, vagy a szabályozatlan ipari fejlődésnek. Ezért mindenki igyekszik a lehető leghamarabb eljutni a veszélyeztetett helyekre, ami természetesen további pusztulásukhoz vezet. Íme néhány azok közül, amelyeket nem szabad veszni hagyni.

Nézd meg, mielőtt elpusztul!
síelők - Hírek
http://www.sielok.hu/hirek/kategoria/idojaras/

síelők.hu - Téli Időjárási, havazás, síterep hírek, cikkek.

síelők - Hírek
Az LCD-k miatt gyorsul a globális felmelegedés
http://itcafe.hu/hir/az_lcd-k_miatt_gyorsul_a_globalis_felmelegedes.html

A folyadékkristályos paneleket előállító gyárak nagyobb mértékben gyorsítják a globális felmelegedést, mint a széntüzelésű erőművek – ezzel a sokkoló állítással tálalta a világsajtó két amerikai kutató figyelemfelkeltőnek szánt tanulmányának fő megállapítását. A kaliforniai egyetem irvine-i campusán oktató Michael Prather és Juno Hsu arra figyelmeztet, hogy az LCD televíziók és monitorok gyorsan növekvő népszerűségével párhuzamosan ipari méreteket öltött egy, a gyártáshoz szükséges üvegházhatású gáz, a nitrogén-trifluorid (NF3) felhasználása.

Az LCD-k miatt gyorsul a globális felmelegedés
Hirdetések
Oldal leírása
idojaras.wyw.hu: Időjárás katalógus. Online időjárás előrejelzés, hójelentés, vízállás jelentés. Magyar és külföldi időjárás előrejelző portálok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 209 válogatott időjárás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 209 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 98880