Meteorológiai Intézetek > Időjárás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Meteorológiai Intézetek > 3 weboldal. Kategória leírása: Meteorológiai intézetek és oktatással foglalkozó weboldalak.
Szponzorált linkek
Országos Meteorológiai Szolgálat
http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=omsz&pid=omsz_main

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a köz szolgálatában töltött több, mint 135 év során mindig arra törekedett, hogy a lehető legjobb meteorológiai, levegőkörnyezeti információkkal szolgáljon mindenkinek, így Önnek is. Ezen az oldalon megtalálja mindazt, ami a hátterében áll a megbízható meteorológiai információk előállításának: az intézmény hagyományai, szervezeti felépítése, tevékenységének sokszínűsége, a tudományos munka jellege és eredményessége. Kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

Országos Meteorológiai Szolgálat
Eötvös Lóránd Tudományegyetem
http://nimbus.elte.hu/

Eötvös Lóránd Tudományegyetem - Meteorológiai tanszék. Cím: 1117 Budapest, Pázmány P. sétány 1/A Postacím: 1518 Budapest, Pf. 32.

Eötvös Lóránd Tudományegyetem
Országos meteorológiai és földmágnességi intézet
http://www.huszadikszazad.hu/index.php?apps=cikk&cikk=359

Rendszeres meteorológiai megfigyelések már a mult század végén történtek hazánkban, s még inkább a jelen század első felében; 1870-ben már országos intézete is van a meteorológiának, de mind a mai napig nem volt obszervatóriuma, a hol ezt a fiatal tudományt a kor szinvonalán álló műszerek segitségével művelhették volna. Mamár ez is van, és pedig oly berendezéssel, hogy miben sem áll mögötte a nyugot-európai hasonló czélú obszervatóriumoknak.

Országos meteorológiai és földmágnességi intézet
Hirdetések
Oldal leírása
idojaras.wyw.hu: Időjárás katalógus. Online időjárás előrejelzés, hójelentés, vízállás jelentés. Magyar és külföldi időjárás előrejelző portálok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 209 válogatott időjárás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 209 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 98880